Hoera, Fit-Skin 2 jaar!

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 10:06

Vandaag bestaat de salon alweer 2 jaar, en dat vier ik doormiddel van deze nieuwe website en webshop! Het stond al een hele lange tijd op mijn planning maar het kwam er maar niet van, ik vindt zulke dingen namelijk ontzettend leuk om zelf te doen. Op pinterest stond mijn moodboard al wel een ruim jaartje klaar namelijk haha! Toen daar de 2e lockdown was had ik mijzelf dan ook voorgenomen om er eindelijk aan te gaan beginnen, ik had nu namelijk naast de bestellingen die nog doorliepen zeeën van tijd. En hier is hij dan! Zo leuk dat hij klaar kon zijn op de "verjaardag" van de salon! Ik hoop dat jullie via deze site veel informatie kunnen vinden over de salon, de huid en producten. Mis je iets? Laat het me weten! De huidaandoeningen zullen met de tijd beetje bij beetje nog worden aangevuld. Zo hebben jullie altijd een betrouwbare bron om huid informatie op te zoeken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.