Over Fit-Skin Beautystudio

Mijn werk is mijn passie en ik vindt het geweldig om mijn kennis met klanten te delen!

Mijn naam is Rowena Reijngoudt. Ik ben de eigenaresse van Fit-Skin Beautystudio. Beauty heeft altijd al in mijn hart gezeten. Al toen ik nog een klein meisje was kon ik heel de dag bezig zijn met nagelslakken en make-up. Daarom heb ik in 2015 besloten om de opleiding tot Allround schoonheidsspecialiste te gaan volgen. En tot op de dag van vandaag heb ik hier nooit spijt van gehad! Het is mijn passie, ik werk dan ook elke dag met veel liefde in mijn salon. 

 

Professionaliteit, resultaat, kennis en persoonlijke aandacht staan bij mij op nummer 1.

Ik ga verder dan een oppervlakkige facial. Ik probeer altijd de oorzaak van huidproblemen te achterhalen en welke werkstoffen het beste werken op uw huid. Ook kunt u persoonlijk advies verwachten en vertel ik u hoe u thuis het beste voor uw huid kan zorgen. Fit-Skin Beautystudio heeft als visie om huidverbetering voor iedereen mogelijk te maken en om iedereen ook wat te leren over het grootste 

orgaan van het lichaam, onze huid! Om de kwaliteit van kennis en de behandelingen te waarborgen is de salon aangesloten bij branche organisatie ANBOS. Ook is de specialisatie Acne hier geregistreerd, waardoor uw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekering waar u bij bent aangesloten. 

Door 100% natuurlijke producten te gebruiken kan ik zelfs een oplossing bieden voor de meest gevoelige huiden.

De producten waarmee ik werk, en die verkocht worden in de webshop zijn allemaal natuurlijk. Hierdoor wordt de kans op een allergische reactie sterkt verminderd en zijn ze zelfs geschikt voor de meest gevoelige huiden. Denk ook aan huidproblemen zoals Eczeem, Couperose, Acne & Psoriasis. Doordat ik zelf heel goed weet hoe het is om een huidaandoening te hebben vindt ik het enorm belangrijk dat ik iemand kan ondersteunen om weer lekker in zijn vel te zitten. Zelf heb ik namelijk erg lang last gehad van Eczeem, maar doordat ik over ben gestapt naar deze natuurlijke producten is het volledig onder controle en eigenlijk zelfs verdwenen.

Samen gaan wij het avontuur aan om weer een gezonde huid te creëren!

Maar de salon bied nog veel meer dan alleen huidverbetering. Ook voor een moment van rust of visagie bent u helemaal bij het juiste adres. Soms is het even goed om uw hoofd leeg te maken, doormiddel van ontspannende massages komt u weer helemaal terug in balans. Van wimperextensions tot visagie, massages, ontharen en facials! Het is allemaal mogelijk bij Fit-Skin Beautystudio doordat ik allround opgeleid ben!

"Ik hoop u snel eens te ontmoeten! Liefs, Rowena!"