Algemene voorwaarden.

Privacy verklaring

Bij Fit-Skin Beautystudio zullen persoonlijke gegevens van klanten nooit buiten het bedrijf worden gelekt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor eigen klanten bestand en behandelingen. De registratie van uw gegevens wordt gedaan volgens de voorwaarden van de  Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wanneer uw persoonsgegevens veranderen dient u dit aan te geven via fitskinbeautystudio@gmail.com . Fit-Skin Beautystudio is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt heeft mede gedeeld tijdens de behandeling.

 

Behandelingen en producten

Fit-Skin Beautystudio houd zich niet verantwoordelijk voor (blijvende)beschadiging aan uw huid, allergische reacties op de huid of ogen, uw nazorg aan uw huid thuis of welke beschadiging dan ook. Het gebruik van producten en/of nemen van behandelingen bij Fit-Skin Beautystudio is geheel op eigen risico.  De cliënt zorgt ervoor dat alle gegevens, die redelijkerwijs van belang kunnen zijn voor een goede uitvoering van de behandeling tijdig aan Fit-Skin Beautystudio worden verteld.  Wanneer u verhinderd bent bij uw afspraak of u deze wilt wijzigen dient u dit 48 uur van te voren te melden. Indien dit niet wordt gedaan mag Fit-Skin Beautystudio tot 100% van de afgesproken behandeling door rekenen. Wanneer een klant te laat is voor de behandeling wordt dit van de behandeltijd afgehaald. De kosten worden wel gewoon gerekend. 

 

Betaling

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. De cliënt dient direct na behandeling of het bestellen van producten online af te rekenen.  Indien dit niet wordt gedaan zal het te betalen bedrag per week dat de betaling niet voldaan is 10% stijgen. Behandelingen in de salon dienen binnen 24 uur te worden betaald. Tenzij anders is afgesproken tussen Fit-Skin Beautystudio en cliënt.  Alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten, die Fit-Skin Beautystudio moet maken ter inning van het door de klant aan haar verschuldigde, komen ten laste van de klant. Met een cadeaubon/giftcard kan niet worden betaald online. De factuur treft u bij de bestelde artikelen aan. Bewaart u deze goed voor het geval u iets wilt terugsturen of ruilen en dergelijke. Verzendkosten bij online bestellingen zijn €7,50. Tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden. 

 

Retournering

Producten moeten ongebruikt, ongeopend en binnen 14 dagen vanaf de verzending worden geretourneerd. Dit doet u door contact op te nemen met fitskinbeautystudio@gmail.com en uw klacht of opmerking aan ons door te geven. Onderaan de website pagina's kunt u het retourformulier uitprinten en invullen indien er tussen Fit-Skin Beautystudio en de cliënt is besloten om de bestelling of een deel van de bestelling te retourneren. De retourneer kosten zijn ten alle tijden voor de cliënt/klant en niet voor Fit-Skin Beautystudio. Ook is Fit-Skin Beautystudio niet aansprakelijk voor het kwijt raken van een pakket. Zowel bij verzending van levering als retournering.  Wanneer de retournering ontvangen is door Fit-Skin Beautystudio zal de retourbetaling binnen 30 dagen worden terug gestort op de rekening van de Cliënt.

 

Beschadiging en diefstal

Fit-Skin Beautystudio houd zich niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen van de cliënt. Indien er beschadiging of diefstal veroorzaakt door de cliënt plaats vindt is de cliënt ten alle tijden hiervoor aansprakelijk. Fit-Skin Beautystudio heeft recht om een schadevergoeding te eisen bij de cliënt indien er iets in de salon locatie beschadigd wordt. Bij diefstal door de cliënt zal Fit-Skin Beautystudio dit melden bij de politie. 

 

Acties en aanbiedingen

Acties en aanbiedingen lopen altijd tot de daarbij vermelde datum of tot wanneer een product uitvoorraad is.

 

Algemeen

Indien een klant/cliënt een afspraak of bestelling plaatst bij Fit-Skin Beautystudio gaat hij/zij akkoord met alle bovenstaande voorwaarden.