Merken

Bij Fit-Skin Beautystudio wordt alleen gewerkt met merken op basis van natuurlijke en hoogwaardige werkstoffen voor de huid. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Hieronder geef ik u een korte maar duidelijke uitleg over de basis principes van de merken waarmee ik werk.

 

Jane Scrivner

Jane Scrivner is een prachtig resultaatgericht merk.

Een eigentijdse lijn van huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke kernoliën en natuurlijke ingrediënten samengesteld door Jane Scrivner zelf. Door vele reizen te hebben gemaakt is ze geïnspireerd geraakt door ingrediënten van over heel de wereld om ze op de best mogelijke manier te combineren met als uitkomst haar mooie lijn skin care producten.  

 

De prijswinnende productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om uw huid gezond en in conditie te houden. Het is haar overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen.

 

Ik heb zelf gekozen om met het merk Jane Scrivner te werken omdat ik de resultaten ervan al had gezien via een stage. Ik vindt het prachtig om te zien hoe natuurlijke werkstoffen zo veel invloed en werking hebben op de huid. Daarbij is het merk ook geschikt voor de meest gevoelige huiden. Zelfs bij eczeem, rosacea en psoriasis bied het een uitkomst. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

Salonnepro Amsterdam

Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering.
De producten worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt.  Waardoor het een mooie combinatie is met Jane Scrivner. De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen.

 

Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief.  De producten zijn rijk aan vitaminen en mineralen waardoor uw huid intensief ondersteund wordt en vooruitgang zal boeken. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

Dermapen4, Dermaceuticals

Huidverbetering in het hoogste segment. Dit merk is ontwikkeld in Australië in samenwerking met 's werelds beste dermatologen en cosmetisch artsen. De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert de betrokkenheid van DermapenWorld bij het verbeteren van de huid.
De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkeld tijdens meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben de experts en ontwikkelaars vann DermapenWorld echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

 

De DP Dermaceuticals presteren altijd. Resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak. Hyaluron is essentieel voor de huid en is aanwezig in alle drie lagen van de huid. Het is een moleculaire bouwsteen die werkt als verbinder voor het weefsel en die de huid gehydrateerd houdt. Naarmate de huid verouderd zal de natuurlijke hoeveelheid van hyaluronzuur af gaan nemen. Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid.

 

Microneedling werd revolutionair met de introductie van Dermapen’s voorgangers vanaf 2011 door deze eerste geautomatiseerde technologie. De lancering van de Dermapen 4 in 2018 zette een nieuwe standaard en maatstaf die het summum biedt voor geavanceerde en innovatief microneedling met een ongeëvenaarde zekerheid, ondersteunende service en uitstekende resultaten voor jouw klanten en patiënten. De afgelopen jaren zijn miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en modificatie van de Dermapen4 waardoor microneedling opnieuw uitgevonden is.

Vandaag de dag is de Dermapen4 wereldwijd  het meest gebruikte microneedling systeem en met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen4 behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten. De Dermapen4 en de bijbehorende naaldcartridges zijn voorzien van een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021).

 

De Dermapen 4™ levert het ultieme gevoel in geavanceerd microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren wat tot 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen.

Alle functionaliteiten zoals snelheid en diepte, kunnen met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen sneller en bijna pijnloos worden behandeld met uitzonderlijke resultaten en een zeer korte downtime.

 

 Perfect Eyelash

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 8 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben ze altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Ook heeft dit alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

 

Dankzij een Internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen zei trots stellen dat ze streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan ze voor.

 

Chi Essential Cosmetics

Ontwikkeld en verkoopt sinds 1979 natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid. Met hum experts en ervaring ontwikkelen ze steeds nieuwe producten met altijd aromatherapie als basis. Over de hele wereld selecteren zei de beste, zoveel mogelijk biologische oliën en werken met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent. Al hun natuurlijke verzorgingsproducten zijn zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk geproduceerd. Daarnaast kunnen deze natuurproducten een gezond en bewust alternatief zijn voor de traditionele en soms zelfs schadelijke producten.

 

Uit respect voor de natuur en ter stimulering van de inzet van natuurproducten ter verbetering van de gezondheid stelt Chi International elk jaar minimaal 3% van de winst ter beschikking voor het sponsoren van verder wetenschappelijk onderzoek naar aromatherapie, zorgprojecten met aromatherapie en voor projecten van het Wereld Natuur Fonds (WNF).