• 100% natuurlijke huidverbetering
  • Award winnende producten
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
Home » Salon » Merken

Merken

Bij Fit-Skin Beautystudio wordt alleen gewerkt met merken op basis van natuurlijke en hoogwaardige werkstoffen voor de huid. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Hieronder geef ik u een korte maar duidelijke uitleg over de basis principes van de merken waarmee ik werk.

 

Jane Scrivner

Jane Scrivner is een prachtig resultaatgericht merk.

Een eigentijdse lijn van huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke kernoliën en natuurlijke ingrediënten samengesteld door Jane Scrivner zelf. Door vele reizen te hebben gemaakt is ze geïnspireerd geraakt door ingrediënten van over heel de wereld om ze op de best mogelijke manier te combineren met als uitkomst haar mooie lijn skin care producten.  

 

De prijswinnende productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om uw huid gezond en in conditie te houden. Het is haar overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen.

 

Ik heb zelf gekozen om met het merk Jane Scrivner te werken omdat ik de resultaten ervan al had gezien via een stage. Ik vindt het prachtig om te zien hoe natuurlijke werkstoffen zo veel invloed en werking hebben op de huid. Daarbij is het merk ook geschikt voor de meest gevoelige huiden. Zelfs bij eczeem, rosacea en psoriasis bied het een uitkomst. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

Salonnepro Amsterdam

Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering.
De producten worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt.  Waardoor het een mooie combinatie is met Jane Scrivner. De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen.

 

Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief.  De producten zijn rijk aan vitaminen en mineralen waardoor uw huid intensief ondersteund wordt en vooruitgang zal boeken. Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

 Perfect eyelash

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 8 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben ze altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Ook heeft dit alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

 

Dankzij een Internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen zei trots stellen dat ze streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan ze voor.

 

Chi Essential Cosmetics

Ontwikkeld en verkoopt sinds 1979 natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid. Met hum experts en ervaring ontwikkelen ze steeds nieuwe producten met altijd aromatherapie als basis. Over de hele wereld selecteren zei de beste, zoveel mogelijk biologische oliën en werken met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent. Al hun natuurlijke verzorgingsproducten zijn zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk geproduceerd. Daarnaast kunnen deze natuurproducten een gezond en bewust alternatief zijn voor de traditionele en soms zelfs schadelijke producten.

 

Uit respect voor de natuur en ter stimulering van de inzet van natuurproducten ter verbetering van de gezondheid stelt Chi International elk jaar minimaal 3% van de winst ter beschikking voor het sponsoren van verder wetenschappelijk onderzoek naar aromatherapie, zorgprojecten met aromatherapie en voor projecten van het Wereld Natuur Fonds (WNF).