• 100% natuurlijke huidverbetering
  • Award winnende producten
  • ANBOS geregistreerd

SPA fruitzuurpeeling

Let op, deze behandeling is te boeken van oktober tot maart. 

 

Een fruitzuur behandeling is een diep exfolierende behandeling van de huid. Er wordt gewerkt met verschillende soorten zuren. AHA en BHA zuren allemaal met een eigen werking. De peelings lossen de lijm substantie tussen de huidcellen los waardoor deze loslaten. Ook zakt de peeling tot dieper in de huid waardoor de celdeling gestimuleerd wordt. Met als resultaat een nieuwe stralende huidlaag.

 

Deze behandeling kan eenmalig als booster worden uitgevoerd maar ook in kuurvorm. Door hem in kuurvorm uit te voeren kan je dieper gelegen huidproblemen aanpakken. Hoeveel behandelingen er dan nodig zijn hangt af van de conditie van de huid.

 

Voor wie is een fruitzuurpeeling geschikt? 

Huidverkleuringen, hyperpigmentatie door de zon / zwangerschapsmasker,

Bij tekenen van huidveroudering en/of een verslapte huid, Acne, comedonen en/of milia

 

 

Wanneer kan deze behandeling niet worden toegepast?

Actieve rosacea, Diabetes, Lupus, Virale infectie (ook bij een koortslip), Abnormale littekenvorming

Zwangerschap of borstvoeding (bij een salicylzuur peeling), Zomermaanden, Open wondjes, schrale en dunne huid, Overgevoeligheid voor aspirine (alleen bij salicylzuur peeling), Donkere huid

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. Hiervoor raad ik een goede dag en nachtverzorging aan of een after-care kit.

Ook is het belangrijk dat u 24u geen douche neemt evenals sport, sauna of jacuzzi. U kunt minimaal 7 dagen geen scrub of peeling thuis gebruiken en moet 14 dagen de zon of zonnebank vermijden.

Tijdens deze fase worden de dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid ook soepel en gaat droogheid tegen.