Behandelingen

"Professionaliteit, resultaat, kennis en persoonlijke aandacht staan bij mij op nummer 1."

- Rowena, Fit-Skin Beautystudio

 

Facials

 

Ontspanning

Toe aan een moment van ontspanning? Neem dan eens een kijkje naar deze facials. Speciaal samengesteld voor ultieme ontspanning met de meest rijke & voedende cosmetica. Het kan zijn dat er per behandeling verschillenden producten worden gebruikt. Dit komt omdat altijd wisselende behoeften heeft. Hierop wordt de behandeling aangepast.

Basic treatment 

Reiniging, exfoliant, uitzuiveren, masker, dag /nacht verzorging.

Geschikt voor: 

- Elk huidtype.

- Uw huid een boost te geven.

- De tienerhuid.

 

Relaxing treatment

Reiniging, verwarmde diepte reiniging, exfoliant, uitzuiveren, masker, massage, serum, dag / nachtverzorging.

Geschikt voor:

- Elk huidtype

- Een ultiem moment van ontspanning te ervaren.

- De 18+ huid.

 

Huidverbetering

Fit-Skin Beautystudio heeft verschillende specialisaties: Acne, Fruitzuurpeelings, microneedling en Bindweefselmassage. Deze behandelingen zijn geschikt om huidproblemen op te lossen zoals: huidveroudering, acne, rosacea, couperose, huidverslapping,  pigmentvlekken en littekens, Ik vindt het enorm leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en sta dan ook nooit stil. Door een specialisatie te boeken geeft u uw huid echt een boost van verbetering. Een specialistische behandeling geeft het beste resultaat wanneer hij in een kuurvorm met bijpassende thuisverzorging wordt uitgevoerd. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende huidverbeterende behandelingen.

Acne treatment ( declaratie zorgverzekeraar mogelijk)

Geschikt voor:

- De Acne huid of een huid met zeer veel onzuiverheden.

 

Contra-indicaties:

- Chemo Therapie, Roaccutane. 

Fruitzuur peeling

Geschikt voor:

- Pigmentvlekken.

- Ouderdom verschijnselen.

- Grove poriën.

- Acne.

- Doffe huid.

- Verdikte huid.

- Verstopte huid.

- Slecht doorbloede huid.

 

Contra-indicaties:

Zomermaanden, Roaccutane, Retinolzuur, Benzoylperoxide, Trentoïne creme, Actieve Rosacea, Overgevoeligheid voor asperine (alleen bij salicylpeeling), Open wondjes in het te behandelen gebied,  Donkere huid, Abnormale littekenvorming. (Kelloïd), Zwangerschap, Virale infecties.

Deze foto's zijn het resultaat na 1 fruitzuur peeling. De behandeling is hier ingezet om huidveroudering te verminderen & de huidconditie te verbeteren.

De dermapen4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling.  Met deze behandeling wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te verstevigen en extra collageen vezels aan te maken. Deze behandeling is geschikt voor:

-Huidverjonging

-Huidverbetering

-Pigmentvlekken

-Littekens (acné)

-Grove poriën

-Fijne lijntjes en rimpels

De Dermapen 4™ levert het meest ultieme op het gebied van geavanceerd microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren, wat tot 104% sneller is dan bij andere microneedling apparaten.
Alle functionaliteiten, zoals snelheid en diepte, kunnen met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen sneller worden behandeld, met uitzonderlijke resultaten en bijna geen pijngevoel of downtime. Kijk hier voor meer informatie.

Bindweefsel treatment

Geschikt voor:

- De ouder wordende huid vanaf 23+.

- Slecht doorbloede huid.

- Droge huid. 

- Cellulite. 

- Striae of litteken weefsel.

- Verslapte huid.

- Vast zittende rug.

 

Contra-indicaties:

Chemotherapie, Kanker, Diabetis type 1, Bloedverdunnende medicijnen, Rosacea en Acne, Permanente fillers, Open wondjes in het te behandelen gebied, Spataderen. 

Een Acne behandeling, dermapen4 treatment of Fruitzuurpeeling voor acne kunt u laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. 

Ontharing

 

Gezicht

Om het gezicht te ontharen wordt gebruik gemaakt van de speciale Coolflexx wax. Deze wax is een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie. Ook is er een keuze om met een pincet te ontharen. Bekijk hieronder de opties:

Wenkbrauwen

mogelijkheden:

Epileren of harsen. 

bovenlip

mogelijkheden:

Harsen.

Kin

Mogelijkheden:

Epileren of Harsen. 

Lichaam

Wanneer u het lichaam wilt ontharen wordt er gebruik gemaakt van striphars op basis van Honing. De mogelijkheden om te harsen voor het lichaam zijn: benen, oksels of de rug. 

Bikinilijn of een Brazillian wax wordt niet gedaan in de salon.

Wimperextensions

 

One by one wimperextensions zijn een mooie behandeling om uw eigen wimpers te verlengen en voller te maken. U moet dit eigenlijk zijn als een vervanger van Mascara. Tijdens de behandeling wordt elk wimpertje geïsoleerd en daarop wordt een extension geplaatst. Er wordt altijd gekeken naar de wens van de klant, wel is het zo dat de lengte en dikte van de extensions die op de wimper worden geplaatst afhankelijk is van de conditie van uw eigen wimpers. Bijvoorbeeld: zijn uw natuurlijke wimpers zeer kort en dun? Dan kunnen er geen extreem lange en volle wimpers worden geplaatst. In de salon maken wij gebruik van de One by one techniek. Dit houd in dat op elke natuurlijke wimper 1 extension haartje wordt geplaatst. Dit resulteert in een mooie natuurlijk ogende look. 

De extensions waarmee gewerkt wordt zijn van Perfect Eyelash en worden met de hand gemaakt. Ze geven een natuurlijke look en een mooie krul aan de wimper. Er zijn verschillende krullen beschikbaar voor verschillende oogvormen en wimper soorten. Wanneer u voor de eerste keer wimper extensions laat zetten boekt u een nieuwe set. Na de afspraak kunt u ervoor kiezen om de wimpers bij te laten vullen vanaf 1 tot maximaal 4 weken. Wanneer u langer dan 4 weken wacht om uw extensions op te vullen wordt er een nieuwe set gerekend.

Massages

Massages worden alleen uitgevoerd bij vrouwen.

 

Rug massage

Een rug massage wordt uitgevoerd met een weldadige olie voor uw huid. De massage oliën zijn 100% natuurlijk en biologisch. Voor de massage begint vraag ik altijd of u last heeft van rug klachten en of er eventuele bijzonderheden zijn. 

 

Cupping massage

Is een echte aanrader wanneer u last heeft van een vastzittende rug of vermoeide benen. Tijdens de massage wordt gewerkt met de originele Bellabaci cups. De cups maken het onderhuidse bindweefsel los en bevorderen de doorbloeding. Hierdoor wordt uw huid en onderliggend weefsel gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Zorg ervoor dat u na deze behandeling goed water drinkt. Doordat vastzittende stoffen in de spieren worden losgemaakt moet u zorgen dat uw lichaam deze goed af kan voeren.

Hotstone massage

Te boeken vanaf September tot Maart.

Tijdens een Hotstone massage wordt u gemasseerd met stenen die opgewarmd zijn in een speciale pan. De warmte van deze stenen dringt tot diep door in uw spieren waardoor ze volledig ontspannen en de spierknopen beter los gemasseerd kunnen worden. Deze massage wordt alleen uitgevoerd in het najaar en is een echte aanrader! Het is 1 van de favorieten bij mijn klanten. 

Spa treatment

Bent u opzoek naar echt een moment van kalmte en rust? Dan is de Spa treatment wat voor u. Tijdens deze behandeling wordt uw rug diep gereinigd en gescrubd met een vers gemaakte scrub op basis van Dode zeezout, Amandel olie en Etherische oliën. Hierdoor wordt uw doorbloeding gestimuleerd en het magnesium uit het dode zeezout wordt perfect opgenomen door de huid wat een bevorderend effect heeft op uw spieren. De behandeling gaat verder met een ontspannende rug massage en een rug pakking. Een rug pakking is eigenlijk een masker voor uw rug huid. Vaak bestaat deze uit Vulkanisch klei, Algen of Aloë vera. Stuk voor stuk hebben ze een helende werking voor uw rug. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende body lotion.