• 100% natuurlijke huidverbetering
  • Award winnende producten
  • ANBOS geregistreerd

Hyaluronic acid, herstel je vochtbalans.

Gepubliceerd op 30 december 2020 om 19:25

Hyaluronzuur is op het moment enorm populair in de skincare wereld, en ik snap wel waarom! Ik ben zelf ook enorm fan van deze werkstof.

Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat van nature in ons lichaam voorkomt en voornamelijk wordt aangemaakt in onze huid. Wel 50% van al het hyaluronzuur in ons lichaam is hier te vinden. Maar wat is er dan zo bijzonder aan? En waarom is elke professional fan? Hyaluronzuur beschikt over de eigenschap om vocht vast te houden en niet zomaar een beetje ook, het houd wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast! Door dit te gebruiken in je skin care routine zorgt u ervoor dat het vochtgehalte van uw huidcellen geoptimaliseerd wordt wat lijd tot een gezondere, gladde huid met een mooie glow.

Huidcellen zijn Semi-Permeabel. Dat houd in dat ze heel kieskeurig zijn in welke stofjes ze opnemen en welke ze afscheiden. Zo scheid uw huid vocht, dus het H2o molecuul wel uit ( doormiddel van zweet, talg en verdamping ) maar de huid neemt het niet op.  Zoals ik vaker heb gezegd, onder de douche zwelt u ook niet op. Dit is zo omdat de huid geen vocht op kan nemen.

Dus een hydraterende crème is onzin! Eerlijk vindt ik het ook zonde om daar geld aan uit te geven. Het is namelijk alleen maar 1 grote marketing truck. U kunt veel beter investeren in een vochtvasthoudende creme of een hyaluronserum wat dus vochtbind in de huid. Want hyaluronzuur zakt dus enorm diep in de huidlagen. Dit zorgt  ervoor dat het vocht wat in uw lichaam terecht komt doormiddel van drinken veel beter vast wordt gehouden in de huid.

Dit resulteert in een super goede huid conditie en een mooie glow op je huid.

Huidverzorging draait uiteindelijk puur om werkzame stoffen en moleculen die goed in je huidlagen moeten kunnen zakken. Is het moleculair te groot? Zal het helaas niks kunnen betekenen voor je huid.

Opzoek naar een top product met hyaluronzuur? Neem eens een kijkje naar de Bioluronic Buzz. Dit hyaluron serum is volledig plantaardig en biologisch. Breng 2x per dag na het reinigen een pompje aan op uw vingertoppen en masseer volledig in tot het lekkerlijk verdwenen is in de huid! Na deze stap kun u een verzorgende crème aanbrengen. 

 

Liefs, Rowena

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.